Boendet

I varje lägenhet hittar ni:

✔️

12 sängplatser


✔️

Fullutrustat kök med porslin för > 12 pers.


✔️

5 m till backen

✔️

5 sovrum


✔️

Tvättmaskin


✔️

400 m till restauranger

✔️

2 badrum med dusch


✔️

Torkskåp


✔️

400 m till skiduthyrning

✔️

Bastu


✔️

Diskmaskin 


✔️

400 m till skiskola

✔️

2 TV med Chromecast


✔️

Kamin


✔️

2 km till ICA Supermarket Lindvallen

✔️

Wi-Fi via fiber


✔️

Grill


✔️

2 km till längdspår

✔️

Privat parkering med laddplats


✔️

Låsbart skidförråd
Bottenplan

Nedervåningen är det mysiga planet dit man kan dra sig undan för en stunds avkoppling. Här hittar ni tre sovrum med 8 (+1) sovplatser. Även en salongsdel med soffa, bord och fotöljer. Perfekt för en stunds tv-tittande eller sällskapsspel. 

Här är också entrén som öppnar upp mot parkeringen. I entrén hittar ni gott om plats för avhägning av ytterkläder samt ett torkskåp. Självklart så finns det plats för pjäxor och hjälmar. 


I motsatt hörna av planet hittar ni det stora badrummet. Där finns gott om plats för att göra sig fräsch efter en dag i pisten. Varför inte runda av dagen med en stunds avslappande bastubad innan middagen?


Övre plan

Övre plan är det sociala planet. Det är här måltiderna inte bara tillagas utan även avnjuts. När ni kommer upp för trappan känner ni värmen från kaminen möta er. Rakt fram finner i det rejält tilltagna köket. Ni hittar all utrustning som behövs för att laga en rejäl skidåkarmiddag. 


Måltiden serverar ni på matbordet i massiv ek med sittplatser för alla. Så klart finns det rejält tilltaget med servis för att täcka behovet. Vem som ska diska slipper ni bråka om då det självklart finns diskmaskin. Skulle det bli rester över - inga problem. I kylen och frysen finns det gott om plats. Bara att värma  på som förstärkt lunch nästa dag.


När middagen är avnjuten så kan samtalen fortsätta i soffgruppen. Där är utsikten över fjällvärlden magnifik. Kanske en av de bästa i Sälenfjällen. Allt medan det sprakar i kaminen  och mörkret sänker sig så pistas backen som löper precis runt knuten.


Bakom köket hittar ni ett sovrum med plats för 2 (+1). Mitt emot finns toaletten med dusch och tvättmaskin. Mellan dessa rum hittar ni utgången till det  stora trädäcket i soligt söderläge.

Loft

Den väl tilltagna takhöjden gör att högst upp smyger det sig in ett loft. Här finns möjlighet att smita upp för att läsa en bok eller föra ett samtal i lugn och ro utan att missa vad som händer i köket.


Här hittar ni en sittgrupp för det mindre sällskapet samt en sovavdelning med 2 bäddar som ni kan konvertera till en om ni önskar. Innan ni somnar kanske ni väljer att avnjuta en stunds tv-tittande. 

Genom fönsterna har ni antingen vidsträckt utsikt över Sälfjällstorget och en bra bit av Dalarna eller så kikar ni upp i backen och fjällkammen.

Din nästa fjällsemester är ett klick bort